Op zoek naar een aannemer in Limmen?

Ervaren aannemer uit Limmen

Bent u op zoek naar een aannemer voor een klus in de buurt van Limmen? Schakel dan onze Hullup in! U bent bij ons aan het juiste adres want wij bouwen, verbouwen en slopen al jaren in Limmen en omgeving. Wij bieden u een sterke helpende hand en hebben veel ervaring in het ‘meeklussen’. Wanneer u wel zelf graag de handen uit de mouwen steekt maar toch handen of kennis tekort komt helpen wij mee. Wij werken met een betrouwbaar team en daarnaast hebben we waar nodig goede contacten met specialisten die wij altijd kunnen raadplegen voor klussen die buiten ons vakgebied liggen. Dit houdt in dat we onder andere werken met een zeer ervaren cv-monteur en daarnaast hebben we goede afspraken met een afvaldepot dat het bouwafval kan hergebruiken.

Onze werkzaamheden

Wij zien iedere klus als een leuke uitdaging, wat ons aanmoedigt om altijd een optimaal resultaat te bereiken naar wens van de klant. Daarnaast zorgen wij graag vooraf voor een passende begroting, waarbij we het plan al tot in detail bespreken, dit om onaangename verrassingen te beperken. Omdat we u tijdens het bouwproces altijd op de hoogte houden kunnen we snel overleggen wanneer er verrassingen of andere zaken zijn die er besproken moeten worden. Vanuit ons optiek komt er bij elke klus wel iets ter sprake waar onze klant nog niet over na heeft gedacht. Dat is ook de reden dat wij snelle communicatie erg belangrijk vinden.

Bij ons kunt u altijd telefonisch terecht voor vragen over onder andere sloopwerkzaamheden, aanbouw van woningen, inbouw van keukens, badkamers en meubels en alle daarbij horende klussen zoals stucwerk, schilderwerk, leidingwerk en het aanleggen van elektra.

Voorbeelden van ons werk

De foto’s die op onze referentiepagina weergeven worden proberen wij een zo goed mogelijk beeld te schetsen van alle verschillende werkzaamheden en klussen. Deze beelden geven ook weer dat wij de afwerking van een klus of project tot in de puntjes verzorgen.

De voordelen van Hullup

Het inschatten van nieuwe klussen kan soms lastig zijn, maar onze ervaring helpt hier bij om eventuele mee- en tegenvallers in te schatten. Hierdoor weten we ook op voorhand in grote lijnen hoeveel tijd en budget er nodig is om de klus te volbrengen. Dit zorgt voor een beperkt aantal verrassingen voor onze klanten. Wij werken zeer efficiënt en precies, wat een prachtige en mooie oplevering garandeert. Mede dankzij de grote hoeveelheid materialen wordt veel tijd bespaart bij onder andere zaag- en schilderwerkzaamheden. Dit beperkt een hoop bijkomende kosten op de factuur. Wij zijn werkzaam in de regio Limmen, wat betekent dat wanneer u als klant in een ander deel van Nederland woont wij u kunnen doorverwijzen naar onze concullega ‘s.

Direct contact opnemen

Offerte aanvragen

3 + 3 = ?