Aannemer in Castricum en omstreken

Op zoek naar een aannemer in Castricum?
Wij staan klaar met raad en daad.

Ervaren aannemer uit Castricum

Bent u op zoek naar een aannemer voor een klus in de buurt van Castricum? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al jaren bouwen, verbouwen en slopen wij in Castricum en omgeving. Wij staan u bij met raad en daad en hebben veel ervaring in het ‘meeklussen’. Wanneer u zelf graag de handen uit de mouwen steekt maar wel handen of kennis tekort komt, helpen wij mee. Wij werken met een vast team en hebben waar nodig betrouwbare relaties die ons helpen bij klussen die buiten ons vakgebied liggen. Zo werken we onder andere samen met een uitstekende cv-monteur en hebben we gunstige afspraken met een afvaldepot dat veel bouwafval kan hergebruiken.

Onze werkzaamheden

Iedere klus is anders en dat maakt het voor ons altijd een uitdaging om de wensen van onze klanten te volbrengen. Aangezien we u vooraf graag een passende begroting sturen gaan we bij het maken van een plan al tot in detail bespreken wat uw wensen zijn. Zo kunnen we onaangename verrassingen beperken. Omdat we u tijdens het bouwproces altijd op de hoogte houden kunnen we snel overleggen wanneer er verrassingen of andere zaken zijn die er besproken moeten worden. Onze ervaring leert dat bij vrijwel iedere klus iets ter sprake komt waar onze klant nog niet over na heeft gedacht. Om die reden vinden we snelle communicatie erg belangrijk.

U kunt ons bellen voor sloopwerkzaamheden, aanbouw van woningen, inbouw van keukens, badkamers en meubels en alle daarbij horende klussen zoals stucwerk, schilderwerk, leidingwerk en het aanleggen van elektra.

Voorbeelden van ons werk

Omdat onze werkzaamheden erg uiteenlopen hebben we van enkele klussen foto’s en beschrijvingen op onze referentiepagina geplaatst. Hier kunt u ook zien dat wij de afwerking tot in de puntjes verzorgen. Zie hier voorbeelden van ons werk.

De voordelen van Hullup

Onze ervaring met grote en kleine klussen helpt bij het inschatten van nieuwe klussen. Zo kunnen we meevallers en tegenvallers inschatten en weten we op voorhand in grote lijnen hoeveel tijd en budget er nodig is om de klus te volbrengen. Zo beperken we de onaangename verrassingen voor onze klanten. Wij werken efficiënt en precies, zodat we een mooie oplevering kunnen garanderen. Dankzij onze grote hoeveelheid materialen kunnen we veel tijd besparen bij onder andere zaag- en schilderwerkzaamheden. Dat scheelt u als klant een hoop manuren op de factuur. Wij werken uitsluiten in de regio dus als u in een ander deel van Nederland woont kunnen we u alleen doorverwijzen naar onze concullega ‘s.

Meer weten over ons? Lees verder op de ‘Over ons’ pagina.

Direct contact opnemen

Offerte aanvragen

3 + 2 = ?